Rollenspel

In BDSM is het helemaal niet zo gek om eens een rollenspel te doen. Wat kan het niet zalig zijn om een bepaald stukje van jouw persoonlijkheid tot uiting te brengen?

Je helemaal inleven in een bepaald karakter, eigenlijk jezelf een beetje verschuilen achter een personage die dingen doet of durft die jij normaal niet doet of durft?

Of misschien normaal gesproken helemaal niet kunnen omdat je nu eenmaal geen klein neefje meer bent of, uiteraard, je bent helemaal geen hond. Moet ik dan trouwens geloven dat je ook geen sletje bent?
Nee toch?

Een dienstmeid of knecht kun je voor korte of langere periode bij mij zijn.
Ik wil dan graag dat je keurig netjes gekleed bent, mijn gasten uitstekend ontvangt en ook dat je geruisloos en bijna onzichtbaar zorgt voor hapjes en drankjes. Maar ook de garderobe onder je hoede neemt, toiletten netjes houdt, de afwas doet en keuken schoonmaakt.

Het kan zomaar gebeuren dat je tijdens het bedienen een sexuele dienst moet verlenen of toestaan. Een hand die onder jouw rokje wordt gestoken of in jouw ballen knijpt. Je wordt onder de tafel gedirigeerd en jouw tong mag aan het werk.
Of kom je op de tafel te liggen?

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109A, 2565 HZ Den Haag

Vergunningsnummer BWT 00110 SEB 20

Vast telefoonnummer 070 225 00 23

Webdesign by AdultWeb.Design