Sessie voor Stellen

Met enige regelmaat worden wij benaderd door een stel, een ervan is onderdanig en de ander dominant. Beiden spelen al een tijdje samen, maar op de een of andere manier lopen zij vast en komen niet tot het ultieme gevoel en beleving wat zij eigenlijk graag willen.

Tijdens een gezamenlijke sessie kunnen wij dan wat voorbeelden aan de hand doen, uitleg geven van bepaalde technieken, praktische tips geven en laten zien wat er uit een onderdanige te halen valt qua spel. De stellen gaan eigenlijk altijd vol nieuwe ideetjes en ervaringen de deur uit, vaak nog verliefder dan ze al waren.

Maar ook ontvangen wij stellen waarvan de een onderdanig is en de ander helemaal niets heeft met SM. Maar eigenlijk wel getuige wil zijn van wat er met de partner kan gebeuren, de ervaring en gevoelens te aanschouwen en deelgenoot te zijn van zoiets fantastisch. Proberen te begrijpen wat het beleven van SM nou inhoudt voor de partner, hoe het eraan toe gaat in een Studio en natuurlijk een van ons ontmoeten.

En natuurlijk ontvangen wij ook stellen welke beiden onderdanig zijn en het gewoon superspannend en geweldig vinden om samen aan een Meesteres onderdanig te zijn. Elkaar te troosten en op te vangen wanneer het echt moeilijk is, maar ook sexuele opdrachten bij elkaar te mogen verrichten. Samen genieten wordt zo wel erg lekker natuurlijk en smaakt ook vaak naar meer. Wij spelen dus ook graag met stellen en daarbij maakt het niet uit of dit m/v is, m/m of v/v. Wij spelen graag met mensen, ongeacht hun sexe.

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109A, 2565 HZ Den Haag

Vergunningsnummer BWT 00110 SEB 20

Vast telefoonnummer 070 225 00 23

Webdesign by AdultWeb.Design