Pers en Voorlichting

Met grote regelmaat wordt ons gevraagd voorlichting te geven en/of medewerking te verlenen aan tv-programma's, interviews en radio-uitzendingen etc.

Meestal een serieus verzoek waaruit ook een daadwerkelijke samenwerking tot stand komt, zoals dit bijvoorbeeld is ontstaan tussen ons en de GGD-Rotterdam. Een prachtig interview werd opgenomen en vertoond tijdens het congres 'Smaken Verschillen' te Utrecht.

Maar ook is de GGD-Rotterdam hierna, tesamen met een groepje eindejaars van PsyQ, in onze studio geweest om onze uitleg en informatie te krijgen over SM. Immers, sexuologen en bv relatietherapeuten krijgen ook veelvuldig met het onderwerp SM te maken tijdens gesprekken met hun clienten.

Met een geheel andere insteek, maar ook enorm leuk was om Bridget Maasland te ontvangen voor haar programma 'Hoe houd ik het spannend'. Tevoren prima overleg gehad over hoe/wat/waar van deze opname en met een cameraploeg gewapend kwam zij naar een smstudio te Rotterdam, van waaruit wij toendertijd ontvingen. Humor en informatie ging hier hand in hand en we hebben allemaal een enorm leuke herinnering hieraan overgehouden.

Waar ook humor en informatie prima samengingen, was de live-uitzending in Hilversum met Jurgen Raymann voor het programma '5 op 2'. Jurgen Raymann bleek prima zijn huiswerk te hebben gedaan, stond open voor onze informatie en antwoorden en het programma zelf werd prima bekeken.

Meer achter de schermen, maar ook zeker erg leuk om aan mee te werken waren de verzoeken van de Media-hogeschool Breda en de school voor Journalistiek uit Utrecht. Tweedejaarsstudenten hadden de opdracht om een bijzonder beroep uit te kiezen en hier op eigen wijze (en met inachtneming van de gegeven opdracht) een interessant en inhoudelijk interview te maken.
Achteraf hebben beiden groepen ons nog laten weten dat zij voor de gezamenlijke opdracht prima eindcijfers hebben gekregen.

Niels & Froukje van radio 538 zijn ook op bezoek geweest om op een vrijdagavond een live-uitzending te doen vanuit de studio. Ook werden een aantal luisteraars uitgenodigd om ter plekke wat vragen te beantwoorden en, bij een foutief antwoord, de straf hiervoor gepast in ontvangst te nemen. Het werd een hilarische, leuke, informatieve en spannende uitzending waarbij we allemaal erg veel lol hebben gehad.

De website spunk.nl heeft ook al eens het geluk gehad om een kijkje in onze wereld te krijgen en de interviewster schreef hierover een enorm leuk item. De rode bank zal zij nooit meer vergeten, aldus haar eigen woorden en een inside-joke tussen haar en Meesteres Kate.

Een prachtig interview met waanzinnige foto's werd geplaatst in de Panorama, maar ook in de Massad. Ook een prima samenwerking ging hieraan vooraf.

BNN University heeft afgelopen jaar (2014) ook nog een erg leuk item opgenomen in onze huidige studio, de presentatrice liepen de rillingen over de rug maar was zo dapper om toch het een en ander te ondergaan. Haar research tevoren en openhartige kijk op het leven zorgden mede voor een erg leuke aflevering welke nog steeds te bezien is op diverse media.

Bovenstaande opsomming is zeker niet alles waaraan wij medewerking hebben verleend, maar meer om de diversiteit van verzoeken aan te geven.

Wanneer U op grond van bovenstaande interesse heeft om ook een verzoek in te dienen voor samenwerking, zien wij dit graag tegemoet op ons mailadres verzoek@houseofsubmission.nl
Gaarne met een uitgebreide toelichting waar dit voor is, wanneer en waar dit zou moeten plaatsvinden.

Let wel: wij voelen ons niet verplicht om op elk verzoek in te gaan. Wij krijgen namelijk vele verzoeken en niet elk verzoek komt overeen met hoe wij SM beleven en naar buiten willen brengen.
Wanneer het alleen maar de extremiteiten betreft, sensatie-beluste beelden of verhalen of slechts 'aapjes kijken' dan zullen wij dit zeer waarschijnlijk afwijzen.

Een antwoord krijgt U altijd van ons.

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109A, 2565 HZ Den Haag

Vergunningsnummer BWT 00110 SEB 20

Vast telefoonnummer 070 225 00 23

Webdesign by AdultWeb.Design