Nieuws

Ask me anything 21 augustus 2013

Zoals trouwe volgers weten, word ik (alleen of samen met MrsIllucia) zo af en toe uitgenodigd om voor radio of televisie mijn persoonlijke zegje te doen over SM. Zo ga ik op 21 augustus a.s., samen met MrsIllucia, naar Amsterdam om in de studio van QMusic tussen 1700 en 1800 uur vragen te beantwoorden van luisteraars. Ask me anything dus, onder leiding van Jeroen van Inkel. Luisteraars kunnen via de mail of sms, maar sommigen ook direct live, hun vragen stellen aan mij en ik zal naar beste kunnen en weten antwoord geven. Uiteraard behoud ik het recht om op enkele vragen het antwoord schuldig te blijven, ik bedoel...mijn pincode o.i.d gaat tenslotte niemand wat aan 🙂 Ben benieuwd wat voor vragen er gesteld gaan worden, al kan ik natuurlijk wel inschatten welke (stereotype) vragen er gesteld zullen worden. Wat zouden jullie willen vragen? Luisteren jullie ook? Woensdag 21 augustus van 1700 tot 1800 uur - Qmusic.

Klik op deze link om het resultaat van deze uitzending te beluisteren

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109a, 2565 HZ Den Haag

Telefoon: +31631559826 (tussen 10:00-22:00 uur CET)

Webdesign by AdultWeb.Design