Nieuws

Nieuwe COVID-19 maatregelen

Vanwege de nieuwe maatregelen omtrent Covid hebben wij besloten onze slavenavond van 24 november aanstaande, te cancelen. De reden hiervan is dat wij niemand buiten willen sluiten. Geen verdeeldheid dus.

De tekst hieronder is dus helaas niet meer van toepassing.

SLAVENAVOND op 24-11-2021


Voor diegenen die een slavenavond ook zo geweldig, spannend en uitdagend vinden organiseren wij, Meesteres Illucia en Meesteres Kate, weer eens een slavenavond.
Onderwerp je aan de Meesteressen, geef je over aan de creativiteit, fantasie en wie weet verras jij Hen (en jezelf) nog wel.

Dien op passende wijze, doorsta en geniet van SM zoals beide Meesteressen dit zien en toepassen. Misschien moet/mag je bisexuele activiteiten verrichten met een van de andere slaven.
Natuurlijk zul je hier eerst wel een of ander moeten doen of doorstaan, een bonus krijg je bij ons pas wanneer je die in onze ogen verdient.

Maar ook wanneer jij geen bisexuele gevoelens of verlangens hebt, kun je een bonus verdienen. Beide Meesteressen zijn creatief en fantasierijk genoeg om hier een verrassende wending aan te geven.
Wij beginnen deze avond op woensdag 24 november 2021 om 19.30 uur en de vergoeding die je hiervoor betaalt is 250 euro per persoon, inclusief een hapje en drankjes.

Bij binnenkomst heb je eerst een intakegesprek met een van de Meesteressen over jouw harde grenzen maar ook eventuele lichamelijke beperkingen. Of het gebruik van medicijnen welke van invloed kunnen zijn tijdens de avond. En natuurlijk kun je aangeven of jij (tijdelijke) sporen op jouw lijf kunt hebben en/of jij in bent voor bisexuele activiteiten. Harde grenzen worden altijd gerespecteerd.
Daarna dien je je te ontkleden en douchen, zodat er geen enkele belemmering meer zit tussen jou en de Meesteressen.

Deze avond is voor iedereen met onderdanige en/of masochistische gevoelens en verlangens, uiteraard geldt voor deze avond bij ons ook de minimale leeftijd van 21 jaar. Voor een avond heerlijk lijden en opdrachten uitvoeren voor de Meesteressen dien je je telefonisch aan te melden bij Meesteres Illucia of Meesteres Kate

Kijk op de website www.houseofsubmission.nl voor de contactgegevens van de Meesteressen en zorg ervoor te bellen met nummerweergave ingeschakeld.

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109a, 2565 HZ Den Haag

Telefoon: +31631559826 (tussen 10:00-22:00 uur CET)

Webdesign by AdultWeb.Design