Open Huis 12 april

Een open huis? Jazeker, het is weer zover!!


Op 12 april 2023 organiseren wij, Meesteres Kate en Meesteres Illucia , voor inmiddels de 23e keer een open huis in onze SM-Studio House of SubMission te Den Haag, Thomsonlaan 109. 

En waarom een open huis?

Er zijn veel mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar een SM-Studio, de drempel vaak te hoog vinden om meteen voor een sessie te gaan en/of vol met vragen zitten. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat ons initiatief zeer gewaardeerd wordt en er is gedurende de lockdowns veel vraag naar geweest. Gaan jullie nog open? Gaat het open huis nog eens georganiseerd worden? Wij duimen voor jullie etc etc

- Heb je je altijd al afgevraagd hoe het er nu aan toegaat in een SM-Studio?
- Wat kun je met een zweep doen?
- Hoe lekker of juist heftig kan een bondage voelen?
- Op wat voor manieren kun je gekeurd worden?
- Kunnen stellen ook bij een Meesteres terecht?
- Hoe lekker en spannend is het om in een leren bodybag te liggen?
- Moet ik meteen buigen voor een Meesteres?
- Mag ik zomaar aan haar laarzen zitten?
- Worden mijn grenzen wel gehoord en gerespecteerd?
- Kan ik na een sessie het pand verlaten zonder striemen?
- Ben ik nou de enige die hiervan houdt?
- Hoe voelt latex aan?
- Is het niet gek om opgesloten te willen worden?

Zomaar wat vragen die ons regelmatig gesteld worden, maar ook eigen verhalen of ervaringen die wij te horen krijgen en waarop wij kunnen reageren. Tijdens ons open huis is iedereen welkom, mits minimaal 21 jaar en zich normaal en respectvol gedraagt.

Groepjes worden niet toegelaten, behalve wanneer tevoren via de mail aangemeld en goedgekeurd. Mensen die zin hebben om eens een avondje te socializen worden verzocht om dit te doen op de daarvoor aangewezen events. Ook zijn er geen sessies mogelijk tijdens het open huis. Onze huisslaven (herkenbaar aan de uniforme kleding) zorgen voor een drankje, wij zorgen voor de informatie en rondleiding.

En natuurlijk onze sprankelende en inspirerende aanwezigheid die hoe dan ook indruk achter laat bij de bezoekers. Kom eens kijken waar slaven en slavinnen zich onderwerpen, proef de sfeer van een echte, serieuze SM-studio welke vele anderen achter zich laat. Aanschouw het grote rad, huiver onder de professionele
takelinstallatie, bewonder jezelf in de grote spiegels, neem eens plaats in de cel, ruik eens aan het soepele leer, spiegel jezelf in het hoge plafond en geniet van het onderbuikgevoel.

De toegang is gratis, aanvangstijd is 17.00 uur t/m 21.00 uur aan de Thomsonlaan 109 te Den Haag. Tot 18.00 uur gratis parkeren op de Thomsonlaan, daarna betaald parkeren bij de automaat met bankpas of mobiel parkeren.

Dus... altijd al een SM-studio van binnen willen bekijken? Kennismaken en je laten (rond)leiden door ons?

Voor meer informatie bekijk ook onze persoonlijke websites www.mrsillucia.com en www.mrskate.nl of bel/mail voor jouw vragen En natuurlijk www.houseofsubmission.nl.
Tot ziens dan maar?

Leave a Comment