Verslag Openhuis slaaf marijn

Een geslaagd Open House of SubMission

Een paar weken terug had Meesteres Kate mij gevraagd of ik aanwezig wilde zijn bij het eerste Open Huis van House of SubMission. De bedoeling zou dan zijn dat ik Haar en Meesteres Illucia zou ondersteunen in allerlei taken zoals: het opvangen van de gasten, hapjes en drankjes rondbrengen en eventuele andere opdrachten uitvoeren die ze me zouden geven. Uiteraard heb ik, als Haar slaaf, hier direct en volmondig ja op gezegd. Zo'n Open Huis is natuurlijk ook ontzettend leuk om mee te maken en ik was ook erg benieuwd hoe de studio eruit zou zien nadat ik de laatste keer was geweest. ik had al e.e.a. gezien, maar nog niet in volle glorie. De studio is net geopend en heeft een complete metamorfose ondergaan. Hier was ik erg nieuwsgierig naar.

Een paar dagen voor het Open Huis kreeg ik van Meesteres Kate nog een mailtje met daarin de uitleg voor de avond en kledingvoorschriften. ik moest mijn lakbroekje aandoen, een zwart hemdje of T-shirtje met daaronder mijn bh en nepborsten. Oei hier schrok ik toch wel een beetje van. Travestie is iets wat ik wel heel erg leuk vind, maar ik had nog nooit publiekelijk deze kant van mezelf laten zien. Dus een beetje spanning voelde ik wel opkomen, maar aan de andere kant vond ik het ook wel heel erg leuk en bovendien mijn Meesteres wil dit dus wie ben ik dan om daar tegen in te gaan. ik weet ook dat ik mijn Meesteres hier in kan vertrouwen en dat Zij en Meesteres Illucia er nooit voor zouden zorgen dat het vervelend zou worden. Dus had ik er alle vertrouwen in dat het een leuk Open Huis zou worden.

Een dag voor het Open Huis kreeg ik weer een berichtje van Meesteres Kate met de vraag of ik eerder kon komen. Zo kon ik nog wat voorbereidende werkzaamheden doen. Geen probleem natuurlijk, ik had een vrije dag opgenomen en had alle tijd, bovendien kreeg ik zo de mogelijkheid om mijn Meesteres eerder te zien.

Om 2 uur stond ik voor de deur van de studio en berichte Meesteres Kate dat ik er was. Ze zou naar beneden komen om de deur voor me open te doen, maar ik kreeg prompt een berichtje terug waar ik was. Bleek dat ik bij de verkeerde deur stond. God wat voelde ik me stom. Gelukkig kon Ze er om lachen, want bij mij moet er blijkbaar altijd iets mis gaan. De weg niet kunnen, files of het missen van een trein, zucht.... altijd is er wel iets wat niet goed gaat.

Maar goed ik was er en Meesteres Kate nam me gelijk mee naar boven om me alles te laten zien. Wauw wat was het mooi geworden sinds de laatste keer., toen was het nog wat kaal. Er was wel al wat, maar nu... Prachtig! In de kamers boven overal zwarte lakgordijnen, heel veel zwepen en ander slagmateriaal netjes opgehangen, tepelklemmen te kust en te keur, schilderijen van de Meesteressen aan de wand en ledverlichting die van kleur kan veranderen om een bepaalde sfeer te krijgen. In de kamer van Meesteres Kate een andreaskruis, een takel en een mooi bed waar je aan vastgebonden kan worden. In de kamer van Meesteres Illucia een sling en ook zo'n mooi bed met daaronder een kooi. In de middelste kamer weer een groot bed en allerlei kleding voor travestie. De verdieping daaronder een kamertje die nog niet helemaal af was, maar dit wordt de nursing room. Gezien wat er boven gebeurd is, gaat dit ook een geweldige kamer worden. ik was zeer onder de indruk en trots op mijn Meesteres en Meesteres Illucia dat ze dit voor elkaar hadden gekregen. Geweldige ruimtes, voorzien van allerlei (on)gemakken en zeer smaakvol ingericht.

Na deze rondleiding nam Meesteres Kate me mee naar benden naar de bar bij het zwembad, ja zelfs die is er, om even wat bij te praten, een kopje koffie te drinken en een sigaretje te roken. We zaten net gezellig toen Meesteres Illucia binnenkwam met nico. nico is een slaaf van Meesteres Illucia en die had ik al een paar keer eerder ontmoet. Ook nico zou vandaag komen helpen en ook een andere slaaf van Meesteres Kate: slaaf s die wat later zou komen. Die kende ik nog niet, maar wel over gehoord via mijn Meesteres.
Meesteres Illucia en nico namen ook wat te drinken en zo kletsten we nog even gezellig met elkaar. Ondertussen kregen wij te horen wat onze taken voor deze dag zouden zijn. nico zou voornamelijk bij de deur blijven staan om de gasten op te vangen en weer uit te laten, ik zou voornamelijk de hapjes en drankjes rondbrengen en slaaf s zou voornamelijk de gasten een beetje in de gaten houden, er zijn namelijk helaas ook mensen die het leuk vinden om souvenirs mee te nemen, en iedereen de weg te wijzen.

Net als ik was nico ook wat vroeger gekomen, omdat ook hij de opdracht had gekregen om van te voren nog het e.e.a. te doen. Er moesten nog wat dingen opgehangen worden en dat was de taak die wij samen zouden doen. Nadat wij onze koffie en sigaretje op hadden gingen we aan het werk. Boven 2 schilderijen ophangen en wat extra haken plaatsen, waar nog wat zwepen aan werden gehangen.

Nadat ons werk was goed gekeurd door de Meesteressen, was het tijd om ons alvast om te gaan kleden. De Meesteressen in de ene kamer en nico en ik in de andere kamer. Tja en dan nu mezelf transformeren in een halve vrouw. Toch wel spannend en door mijn hoofd gingen allerlei gedachtes; hoe zou men hier op reageren? Zou ik commentaar krijgen? Zou ik uitgelachen worden of juist niet? ik wist het niet en ergens had ik er ook maling aan, dit is wat ik leuk vind en wat bij me hoort en bovendien mijn Meesteres die wil dit en vindt dit ook leuk. Gewoon een win win situatie en ik zou het wel over me heen laten komen. Dit ben ik en ik ben er trots op dat ik zo mag zijn bij mijn Meesteres.

ik had me omgekleed en ging vast naar boven naar de kamer van Meesteres Kate zoals Ze me had opgedragen. Na een tijdje kwam Ze binnen en WAUW wat zag Ze er toch weer geweldig uit. Super sexy en op en top dominant, de Meesteres waar ik altijd weer voor smelt en waar ik me met liefde aan over geef. Woorden schieten te kort om mijn gevoel voor Haar te beschrijven, maar deze bijzondere vrouw heeft een heel speciaal plekje in mijn leven. Maar goed ik dwaal af....
Meesteres Kate wilde me eens even goed bekijken en ik moest me voor Haar omdraaien zodat Ze alles eens goed kon zien. Mijn nieuwe hemdje en mijn tietjes in het behaatje, waar Ze het ook niet van kon laten om er even in te knijpen, even voelen. Ze vond het me goed staan en dat deed mij dan weer goed. Als je Meesteres tevreden is...... daar doe je het voor.
Meesteres Kate liet me vervolgens nog een paar van Haar nieuwe aanwinsten zien, plakken die ik nog niet kende. Uiteraard moest Ze me die natuurlijk wel even laten voelen en dus stond ik al gauw gebukt naar Haar toe en voelde de eerste tikken op mijn billen. Auw! Ze heeft er weer een paar gemene slaginstrumenten bijgekregen. Toen hoorden we iemand naar boven komen.

Het bleek slaaf s te zijn die inmiddels was gearriveerd. Hij had voor ons allemaal een lekker broodje kroket meegenomen. Tijdens het genieten hiervan maakten nico en ik kennis met hem. Een aardige vent, dat zou best wel klikken tussen ons drieën. Inmiddels hadden we allemaal ons broodje op en kon slaaf s zich gaan omkleden. Met Meesteres Kate nam ik de flessen drinken en de hapjes mee naar boven, naar de nursing room die deze dag als “keuken” en off limits was voor gasten. Daar bereide ik samen met nico de hapjes voor. Alles en iedereen was klaar, het Open Huis kon beginnen!

Even na 17.00 uur ging de bel en de eerste gast kwam naar boven. Een wat oudere man die was geïnteresseerd en hij had wel trek in een borreltje. Toen bleek dat hij geen borreltje kon krijgen was de interesse snel afgelopen en een beetje morrend begon hij weer aan de klim naar beneden om dan maar weer te gaan. Nou dat was de eerste gast!
Al snel ging de bel weer en de volgende gast kwam binnen. Door slaaf s werd deze netjes verwezen naar één van de kamers waar Meesteres Illucia of Meesteres Kate zou zitten. Zij zouden de gasten alles uitleggen hoe het gaat in een studio en uiteraard ook alle vragen beantwoorden. Al snel volgden er meer geïnteresseerden en vroeg ik wie er wat wilde drinken. ik merkte dat er naar mijn borsten werd gekeken en ook een paar vreemde blikken naar mij. In eerste instantie voelde ik me een beetje opgelaten, maar uiteraard niets laten merken. Dit is heel normaal en ergens vond ik het ook wel leuk, een schokeffect creëren. Naarmate de avond vorderde en ik steeds weer met hapjes en drankjes rondging nam mijn zelfvertrouwen hier ook in toe. Het was heel erg leuk en zeker zo'n verbaasde blik af en toe. Het werd niet verwacht; een vent met tietjes en stijve tepels. Meesteres Kate wees er sommige gasten dan ook met een genietende blik op. Dan moest ik even bij Haar komen en mezelf laten zien, even laten voelen hoe echt mijn borsten aanvoelden. Daar had ik in het begin wel wat moeite mee, maar ook die gêne verdween al snel. Waar ik in eerste instantie een beetje benauwd voor was dat gebeurde niet, geen rare opmerkingen en sommige vonden het ook gewoon leuk. En aan het eind van de avond voelde het zelfs ook heel vertrouwd om zo rond te lopen.

Ongeveer een uurtje nadat het Open Huis was begonnen, werd ik bij Meesteres Kate geroepen. Zij had een belangrijke taak voor me. ik moest voor Haar komen staan en Ze maakte een sleutelbos vast aan de belletjes die ik altijd om mijn nek heb hangen. Dit waren de sleutels van de studio, van alle afgesloten kasten en dus heel erg belangrijk. ik werd bevorderd tot keyholder, (normaal gesproken heeft dit een andere functie) hier voelde ik me natuurlijk erg mee vereerd. Een verantwoorde taak en één die ik ook zeer serieus nam. Zeker gezien de straf die Meesteres Kate er op had staan als ik de sleutels zou verliezen. Dan had ik mijn collar moeten inleveren, het bewijs dat ik Haar slaaf ben. Iets ergers kan ik me niet voorstellen. Sinds een half jaar ben ik hiervan in het bezit en daar ben ik zo ontzettend blij mee en trots op. Dit eerbetoon dat Zij mij als Haar slaaf wil hebben en deze dan weer in zou moeten leveren..... daar moet ik echt niet aan denken. Een grotere straf kan Ze me niet geven. Vandaar dan ook dat ik de rest van de avond ontzettend goed op de sleutels heb gelet.

Het hele Open Huis was eigenlijk één groot feestje. Mensen die in eerste instantie een beetje schutter binnenkwamen en na de gesprekken en rondleidingen van de Meesteressen met een goed gevoel en glimlachend weggingen, bekende van de Meesteressen die kwamen kijken, de plezierige samenwerking met nico en slaaf s, de goede sfeer die er heerste en natuurlijk het plezier wat ik had in mijn diende taak als slaaf. Hapjes en drankjes rondbrengen, de gasten de weg wijzen en een enkeling andere ruimtes laten zien, vragen beantwoorden en vanzelf sprekend ervoor zorgen dat de Meesteressen niets te kort kwamen. Voor ik het wist was het alweer 21.00 uur, het einde van het Open Huis.

De laatste gasten waren weg, op Meester Bert na (een hele goede bekende van de Meesteressen) en er werd nog even gezellig nagepraat. Hoe iedereen het gevonden en beleefd had. Ja geweldig natuurlijk, het was zeer geslaagd.
Hierna ben ik met slaaf s nog even wat gaan drinken en een sigaretje roken beneden in de bar. Nog wat verder kennis gemaakt, daar was tijdens het Open Huis natuurlijk niet zo heel veel tijd voor. En daarna helaas... tijd om om te kleden en afscheid te nemen van iedereen. Uiteraard op gepaste wijze van mijn Meesteres: op mijn knieën haar mooie laarzen kussen en daarna een warme knuffel en een kus op mijn wang. Meester Bert een hand, een knuffel en een kus van Meesteres Illucia en daarna mijn mede slaven gedag gezegd.

Het was een fantastische dag, waarvoor ik aanvankelijk een beetje schrik had, maar uiteindelijk als geweldig heb ervaren. Leuke mensen ontmoet, zowel oude als nieuwe, weer een grens van mezelf verlegd, mensen gingen tevreden naar huis en ja wat moet ik nog meer zeggen.... het was top!

 

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109A, 2565 HZ Den Haag

Vergunningsnummer BWT 00110 SEB 20

Vast telefoonnummer 070 225 00 23

Webdesign by AdultWeb.Design