Verslag Openhuis slaaf nico

Geslaagd Open House of SubMission

......en toen was het dan haast zover de donderdagochtend was aangebroken, eerst koffie met ’n sigaret en toen mijn ontbijt en nog ’n kop koffie en ’n sigaret, ’n lichte spanning was reeds voelbaar in mijn lichaam want ik wist inmiddels dat er in de muren van de studio slechte plekken zitten om gaten in te boren, dus hoopte ik dat nu alles wel mee zou zitten met het boren, maar zover was het nog niet en moest dus maar positief blijven denken en dan zou het wel goed komen. Vlug ’n douche genomen en mezelf aangekleed en ben toen maar begonnen om mijn gereedschap, tas met mijn rubber catsuit en handdoeken, het voetstuk en de etalagepop (in 2 delen) naar de auto te brengen. De huismeester had mij zien lopen met die delen van de pop en vroeg me toen ik van de auto terug liep naar de flat ingang, nieuwsgierig als huismeesters altijd zijn, of ik mijn vrouw vermoord en doormidden gezaagd had, waarop ik antwoordde “niet mijn vrouw, maar de buurvrouw omdat ze zo hard had liggen snurken” en na nog ’n praatje pot met ’n sigaret ben ik maar weer naar boven gegaan om de laatste dingen te doen alvorens richting Den Haag af te reizen.

Ben om ongeveer vijf voor half een vertrokken want ik moest ook nog tanken en het was regenachtig weer dus weet je nooit hoe lang je er over gaat rijden, want de meeste Nederlanders kunnen nu eenmaal niet rijden als het regent en ik dacht beter iets te vroeg dan te laat, want te laat komen bij mijn Meesteres kan natuurlijk helemaal niet. En ik was dus te vroeg, maar toen ik mijn auto net geparkeerd had en ’n sigaret op wilde steken, ging mijn telefoon al over en ik zag op het display dat het mijn Meesteres was en nam dus snel op om Haar te begroeten, hierna vroeg Zij of ik er al was, waarop ik bevestigend antwoordde en het kwam goed van pas dat ik wat vroeger was want de Meesteres wilde nog even naar ’n ijzerwaren zaak voor wat dingen en vroeg mij Haar even heen en weer te rijden, ik vond dit uiteraard goed en de Meesteres wilde al ophangen en naar beneden komen, waarop ik Haar vertelde dat ik eerst even moest uitladen  anders kon Zij niet in de auto, want de bovenkant van de pop zat op de voorstoel en het onderstel lag op de achterbank.

Dus hebben we eerst alles maar naar boven gebracht en zijn toen naar de ijzerwaren winkel op en neer gereden. Toen we terug kwamen in de studio zat Meesteres Kate al aan de bar bij het zwembad met een van haar slaven aan de koffie en kregen wij ook koffie aangeboden en werd er wat vrolijk heen en weer gekletst alvorens ik aan de arbeid zou gaan beginnen. Meesteres Illucia vroeg aan Meesteres Kate of slaaf M mij mocht helpen en dat was goed, dus gingen wij met z ’n tweeën naar boven om de gaten te boren en de fotolijsten en de twee rekjes op te hangen. Toen alles hing en de boel weer was opgeruimd moesten we weer naar de zwembad bar komen waarna we de opdracht kregen ons om te kleden en de hapjes alvast klaar te maken.

toen we daar bijna mee klaar waren werden we weer naar beneden geroepen want de laatste slaaf was ook gearriveerd en die had voor ons allemaal ’n broodje kroket meegenomen en nadat we aan slaaf S waren voorgesteld hebben we even gezellig met z ’n alle zitten praten en ons broodje gegeten. Hierna kwam de verdeling van de taken voor het open huis evenement aan de orde en mijn taak voor dit gebeuren bestond uit het verwelkomen van de bezoekers en deze de weg te wijzen naar boven en als er weer gasten naar beneden kwamen moest ik er voor zorgen dat ze ook daadwerkelijk naar buiten gingen en niet verder door het pand gingen dwalen en op verzoek mocht ik ze ook het zwembad laten zien en uiteraard hun eventuele persoonlijke vragen aan mij beantwoorden.

Het was inmiddels bijna 17.00 uur geworden en het “Open Huis” zou weldra van start gaan en ik had mijn positie in de hal bij de deur ingenomen en mezelf voorgesteld aan de mensen die werkzaam waren bij club Paradise en ook in de hal en het aangrenzende kantoor aanwezig waren. De bezoekers voor ons moesten namelijk door dezelfde deur naar binnen als de bezoekers voor de club en mijn taak werd al snel duidelijk toen de deurbel ging voor de eerste keer, want ik kon direct de deur open doen voor ’n bezoeker, waarvan niemand eigenlijk wist voor wie hij naar binnen wilde, dus begroette ik de man vriendelijk en vroeg hem waar hij voor kwam, waarop hij antwoordde dat hij voor het open huis kwam, ik heb hem netjes naar de trap gebracht en verteld dat hij helemaal naar boven kon lopen, twee trappen op, het was ’n oudere man dus heb ik rustig even staan wachten onderaan de trap tot hij boven arriveerde en ik hoorde dat hij daar opgevangen was.

De kop was eraf, de eerste bezoeker was binnen en ik was heel benieuwd hoe het allemaal zou verlopen, of er veel mensen in ’n kort tijdsbestek zouden komen of dat het één voor één binnen zou komen druppelen en vooral wanneer, want je weet natuurlijk niet op welk tijdstip de mensen binnen komen lopen. Het begon vrij rustig en ik had besloten om de mensen te tellen die binnen kwamen om de Meesteressen aan het eind van de avond ’n beeld te kunnen geven over het aantal bezoekers wat het Open Huis had bezocht en om 18.00 uur stond de teller op zes bezoekers, waarvan er één bezoeker ’n inschattingsfout had  gemaakt naar ik later vernam, want die dacht dat hij hier gratis ’n paar borrels naar binnen kon werken. Ik vond ook dat de man al snel het pand weer verliep en vrij nors antwoordde toen ik hem ’n prettige voortzetting van de avond toewenste, maar ach ja zulk soort mensen zijn er ook. Verder viel mij op gedurende de hele avond, dat de mensen die binnen kwamen ook lekker verschillend waren, sommige kwamen vrij schuchter binnen en andere weer heel zelfverzekerd en die zeiden dan ook meestal direct dat ze voor Meesteres Kate of Meesteres Illucia kwamen, dus dat waren wel bekenden van de Meesteressen, maar welk personage het pand ook verliet, ze vertrokken allemaal met vriendelijk en vrolijker gezicht, waaruit ik concludeerde dat ze het naar hun zin hadden gehad tijdens hun verblijf buiten mijn gezichtsveld en dat gaf mij ook ’n heel lekker gevoel.

Het was dus 18.00 uur en ik moest even ’n break hebben om mijn medicijnen in te nemen en ’n broodje te eten, tevens kon ik gelijk even naar buiten om de parkeer meter te vullen, mijn Meesteres vond het echter geen goed idee om alleen in mijn rubber catsuit naar buiten te gaan tijdens de instructies voor deze avond, waarop Meesteres Kate mij een van Haar lange lederen jassen aanbood die toch nog in Haar kast lag en zo kon ik dus “netjes” aangekleed  naar buiten. Tevens moet ik zeggen dat de wisselwerking met de andere twee slaven op ’n hele prettige en gezellige manier verliep, ondanks het feit dat ik eigenlijk op ’n wat geïsoleerde plek stond had ik toch regelmatig contact met hun want ze kwamen regelmatig even half of helemaal naar beneden om te vragen of alles goed was en of ik nog iets wilde drinken of eten en dit maakte me echt heel erg blij en ik wil hun dan ook via dit schrijven nogmaals mijn complimenten en dank geven voor de prettige manier waarop we hebben samen gewerkt.

Ik wil ook graag mijn Meesteres bedanken voor het vertrouwen wat Zij in mij heeft gehad om mij zelfstandig deze avond te laten functioneren en of dit ’n onderdeel was voor wat er nog in het verschiet ligt voor mij, weet ik natuurlijk niet maar wat ik wel weet is dat aan het einde van de avond ik ’n warme omhelzing en ’n zoen op mijn wang heb gekregen terwijl Zij me bedankte voor mijn inzet, en daar was ik heel erg blij mee.masker zweep buttplug meesteres illucia
Sorry voor deze tussensprong in mijn verslag, maar dit kwam zo toevallig even in mijn gedachten en moest er even uit(geschreven worden). Het was dus 18.00 uur en slaaf S nam mijn werk aan de deur even over van mij tijdens mijn break en na ongeveer twintig minuten was ik weer terug op mijn post en na nog ’n kort gesprekje met hem ging hij weer naar boven. Inmiddels was er ook ’n wisseling van de wacht geweest onder het personeel van de club en kreeg ik te maken met ene Dirk, wat ’n gezellige prater bleek te zijn en naar bleek hadden we dezelfde functie ooit gehad, hij had namelijk vele jaren als portier gewerkt in het Haagse nacht leven en ik heb dit ooit ook enkele jaren gedaan maar dan in Rotterdam en zo konden we de rest van de avond nog lekker wat ouwehoeren over van alles wat we in het nachtleven hadden meegemaakt en hij heeft mij ook nog redelijk in de watten gelegd om regelmatig wat te drinken te regelen, waaronder koffie en water.

Daarvoor in ruil hield ik ’n oogje op de deur als hij even weg moest en er niemand anders van de club aanwezig was. Dit was dus ook nog ’n leuke bijkomstigheid, verder kwamen er ook nog diverse “meisjes” ’n zogenaamd praatje maken met Dirk, maar daarbij viel mij wel op dat deze “meisjes”ook allemaal wel even met ’n goedkeurende blik naar mij keken en ook met mij ’n woordje wisselden en zeiden dat ik er goed uit zag en sommige ook het rubber catsuit even wilden aanraken, al met al ’n gezellige avond. En dan riep de plicht weer als er ’n nieuwe bezoeker of stel zich meldde aan de deur voor ’n bezoek of als er gestommel op de trap was en het dus betekende dat er iemand of meerderen naar beneden kwamen en die ik dus weer vriendelijk vroeg naar hun ervaring boven waarna ik hun ’n prettige avond toe wenste en de deur voor hen open hield waarna zij vertrokken met meestal de zelfde woorden, “tot ziens maar weer”.

Één maal kwamen er veel mensen naar beneden aan het praten en de voetstappen te horen en ja hoor Meesteres Kate verscheen met ’n gevolg van vier personen om even naar het zwembad te gaan kijken en terloops kreeg ik ’n tikje op mijn wang van Haar en vroeg Zij me of alles nog goed ging met mij, wat ik uiteraard alleen maar kon bevestigen. De avond ging toch sneller voorbij dan ik verwacht had en al spoedig was het 21.00 uur geworden en was het Open Huis afgelopen en mijn teller stond op 49 personen die de afgelopen vier uur de Studio bezocht hadden, ik kan er één of twee gemist hebben in de ongeveer 20 minuten dat ik ’n break had, dat foutje had ik wel gemaakt, ik was namelijk vergeten aan slaaf S te vragen of er nog iemand binnen was gekomen. Maar ach plus minus 50 bezoekers in vier uur mag je toch best ’n succes noemen naar mijn mening en het is nooit echt vol geweest op ’n bepaald moment dus de Meesteressen hebben hun aandacht, naar ik aanneem, goed kunnen verdelen over de aanwezige mensen op deze avond.

Nadat wij slaven na afloop bij de Meesteressen waren geroepen hebben we allemaal ’n knuffel gehad en werden we bedankt voor onze inzet, maar voordat we ons mochten gaan omkleden kregen we alle drie de opdracht van Meesteres Kate om ’n verslag te schrijven over deze avond en kregen daar ’n week de tijd voor, alleen Meesteres Illucia gooide voor mij roet in het eten want Zij zei met ’n glimlach op Haar gezicht: “dat geldt voor jullie slaven, alleen niet voor Nico, die moet het maandag klaar hebben, want die moet zich toch elke maandag melden met ’n verslag van de afgelopen week”.

En zo werd de avond afgesloten en konden we ons om gaan kleden en alles opruimen om het pand netjes achter te laten en werd er hartelijk afscheid genomen van iedereen, ik moest nog even blijven van mijn Meesteres want Zij had nog ’n opdracht voor me en terwijl de andere slaven één voor één vertrokken bleef ik achter en heb de tijd die de Meesteressen nodig hadden om zich te verkleden benut om de laatste vuilzakjes en gebruikte handdoeken alvast naar beneden te brengen. De opdracht die mijn Meesteres nog voor mij had was, om de ketting die ’s middags nog bij de ijzerwaren winkel gekocht is, om die rond de oprekbank en kooi te wikkelen zodat hij niet uitnodigend voor gebruik door anderen mensen is ten tijde van afwezigheid van mijn Meesteres.

Toen dit allemaal gebeurd was en de Meesteressen ook al hun eigen “speeltjes”achter slot en grendel hadden opgeborgen, was het tijd om beneden afscheid te nemen en ook hier werd iedereen die aanwezig was nogmaals vriendelijk bedankt en stonden enkele ogenblikken later buiten wat koude, doch frisse lucht op te snuiven en werd er definitief afscheid genomen en mocht ik weer voor even alleen zijn met mijn Meesteres om Haar naar huis te rijden, tijdens dit korte ritje hebben we nog even lekker kunnen napraten over de afgelopen avond en de nog volgende dingen die op het programma stonden waarvoor ik ook uitgenodigd ben.

Mijn dank hiervoor Meesteres Illucia.

 

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109A, 2565 HZ Den Haag

Vergunningsnummer BWT 00110 SEB 20

Vast telefoonnummer 070 225 00 23

Webdesign by AdultWeb.Design