Verslag Openhuis slaaf s

Open dag; House of Submmission!

We hadden nog even contact, Meesteres Kate en ik, voordat ik vertrok en ondanks dat we niets geks gingen doen had ik toch weer even de kriebels. Een vriendin van me had al gauw door dat ik toch ook wat kriebels in mijn buik had aangezien mijn spelling achteruit ging tijdens het whattsappen.
Onderweg kreeg ik nog een berichtje van u dat er geen 2 maar 5 kroketten gehaald moesten worden en ik dus onderweg naar de snackbar. Het duurde allemaal iets langer dan ik wenste vanwege de giga-drukte in Den Haag, maar uiteindelijk kwam ook ik dus aan op de Thomsonlaan.

Al gauw ontmoette ik de andere mannen (lees: huisslaven) en ik merkte al gauw dat ik het wel met Nico en Marijn kon vinden. Het was weer heerlijk om u te zien en lekker te knuffelen en ik kon het niet laten om even uw voeten te kussen, hihihi.
Nadat we ook het kroketje op hadden ging ik me gauw omkleden en nog even rond koekeloeren in de nieuw ingerichte speelkamers. Wat zijn die veranderd zeg! Het is een tijd geleden dat ik er was, maar ik vond het toen weinig sfeer uitstralen en vooral te donker. Nu was het vol met leuke speeltjes en zweepjes en leuke verlichting!
Om 5 uur ging de deur open en bijna direct kwam er een bekende naar boven lopen. Het was leuk om te beginnen met een bekend gezicht en ook hadden Marijn, Nico en ik al wat dingetjes onder elkaar geregeld en verteld voor het verloop van de dag.
Ik vond het wel grappig dat de eerste kijkers die volgden de wat oudere mannen waren. Ze waren duidelijk dol op jullie en weken niet van jullie zijde. Zowel Illucia als u zaten beide ook vol genot te kletsen over de mogelijkheden die er waren terwijl de kamers zich langzaam vulden met mensen.
Ik merkte aan mezelf dat ik me goed nuttig kon maken en samen met Marijn konden we de gasten tijdig voorzien van een hapje en een drankje. Sommigen hebben misschien wel 2 of 3 drankjes gehad, maar het liep allemaal lekker en de sfeer was erg goed.
1 maal kwam er iemand naar me toe die al 3x gewisseld had van kamer en vertelde dat hij klaar was. Vervolgens vertelde hij direct dat zijn taxi pas om half 9 zou komen en dat hij graag nog wilde blijven. (hij was er al vanaf half 6) Hierop wist ik hem duidelijk te maken dat het wel heel druk werd, waarna hij voor zichzelf de conclusie nam maar een café op te gaan zoeken in de omgeving.
Een andere gast wenste mij te passeren op het moment dat ik druk was in de kast waardoor ze even moest wachten. Hierop commandeerde ze: “Ik wil er langs!” waarop ik heel rustig antwoordde nadat ik op was gestaan en een kop boven haar uitstak dat ze dat ook op een vriendelijke wijze mag vragen aan me. Hierop keek ze me nog even boos aan, waarna ze denk ik haar fout in zag, want ik kwam niet in beweging behalve dat ik haar recht in de ogen aan bleef kijken, waarna ze in bond en het nogmaals vriendelijk aan me vroeg. Ik antwoordde met een glimlach en zei iets in de zin van; Natuurlijk mevrouw..(Ik had het afgelopen donderdag u ook al wel vertelt, maar ik vond het zo leuk dat dit stukje er nog even in moest, hihihihi)
Verder heb ik eigenlijk alleen maar hele positieve en leuke berichten en geluiden gehoord. Vele kwamen met een duidelijke spanning naar binnen, maar allen vertrokken met een lach. Één jongen begon zelfs openhartig zijn hele verhaal tegen me te vertellen, problemen waar hij tegenaan liep en de dingen waar hij van genoot. Zo wist ik hem te helpen en gaf het tegelijk mezelf ook nog een goed gevoel.
Later kwam Mr Bert binnen en dat is altijd leuk! Hij hielp me gelijk even omdat ik nog mensen wat te drinken wilde aanbieden en hapjes wilde klaarmaken, maar er waren ook mensen in de fetishkamer waardoor ik niet weg kon. Hij lette gelijk even op en voilà, iedereen was weer happy en die mensen voelden zich niet beledigd..
De dag was voorbij gevlogen en ik heb me kostelijk vermaakt. Vermaakt om mensen die zich geen houding weten te geven en anderen die het liefste alles gelijk uit wilden proberen. Maar ook om een enthousiaste en nieuwgierige dame welke we nog een paar tips konden geven en het moment dat ze besefte dat er zoveel meer bij komt kijken dan een blinddoek en een zweep

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109A, 2565 HZ Den Haag

Vergunningsnummer BWT 00110 SEB 20

Vast telefoonnummer 070 225 00 23

Webdesign by AdultWeb.Design